Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

WCOOP månad

Hola! Längesen sist, inte riktigt haft ork för uppdateringar. Vet inte riktigt vad man ska skriva om här, vann att skriva om olika händer, spel och resultat men det känns som att det passar bättre i ett forum än på en blogg. Men som Gurras stjärnvärvning till expressens pokerdel får jag väl försöka börja leverera nått sorts inlägg då och då om livet som pågerpelare.

Lirade som ett as första 2 veckorna denna månaden, hade sagt att jag skulle köra en 100k hands månad. Det var ett tag sen jag lira mer än 100k händer på en månad, gamesen på stars senaste året har varit mkt tuffare och jag är helt enkelt inte tillräckligt bra på att multitaska att jag får ut mitt a-game på 12-15bord. Kan lira bra på 9e, men när man drar upp fler bord blir winraten så pass lidande att det inte håller i längden. Det jag kan göra istället är att lira ~2h extra per dag så skulle jag nog få in 100k händer utan att lira ihjäl mig. Hur som haver så höll jag takten hyfsat första 14 dagarna, nådde till ca 45k händer på 3/6$ och 5/10$. Det som satte stopp för att jag skulle orka mer är väl det man oroar sig för minst, att runna för bra. Peakade månaden upp en bra bit över 100k$ på 5/10$ vilket är helt sjukt, backade på 2.5/5$ zoom och 3/6$ vilket gjorde att BI grafen bara nådde upp till +80bi på peak, dryga 50 över EV. Nånstans där börjar jag känna mig nöjd, jag flyttar mitt fokus till 10/20$ och 25/50$ deep där det snurrat rätt bra action iom WCOOP och några fritidslirare hittat storklonkar som dom ströt ut över HS borden. Ofc har jag inte med mig mitt godmode upp hit, trots att jag landat otaliga IP säten på Israeler, Libaneser och Kineser. Inget som gör en jättebesviken, nån gång kommer det gå vägen och känner verkligen hur jag kommer närmare och närmare en oddoddsen liknande rush och fotfäste på nivåerna där man vill vara. Däremot tappar man motivationen för att kötta midstakes, tar en semisabbat istället och avslutar månaden med det som är kvar av Wcoop – Chill & Grill

På tal om wcoop så kan jag väl passa på att säga att jag skämt ut mig i samtliga holdem event, PLO eventn har gått relativt bra. Har en 8e plats och en 12 plats i två av 320$ rb eventen. 2100$ an var en brutalare historia, avg var ~70k på bubblan när jag torskade denna http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/5002710_1C9E020FE6 för att busta som 61a, 60 betalda platser. Ser dock fram emot hu eventet imorgon, det ska bli riktigt kul även om det ligger på en lördag! //Leooooo