Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vi tar det från början

Tjääna! Mitt namn är Leo Nordin och jag är ett 22 år gammalt pokerorakel, jag skulle vilja säga proffs men efter fem raka backmånader börjar man tveka på vad man egentligen är (not).

När jag inte pokrar är jag oftast ute på golfbanan och förlorar pengar där istället, spelar in videos för www.runitonce.com eller skriver för www.moore.se. Det är snabb beskrivning av mig, tänker inte trötta ut er med ett milslångt inlägg då pokerbloggar ofta är så satans överskrivna och tråkiga att läsa, ska försöka hålla intensiteten så hög som möjligt här och går direkt på varför jag valt Expressen som hem för min blogg…

Jag har under det senaste halvåret blivit erbjuden att blogga för både Poker.se, Moore.se, Pokerskull.se samt att jag fick en invit till Superbloggen på Aftonbladet. Superbloggen skulle väl vara okej om den inte låg på just Aftonbladet vars pokerdel och hetsjakt på ”Isildur1” är det absolut sämst vinklade och mest missvisande jag läst. Även om jag fick förklarat för mig att Superbloggen och pokerartiklarna på Aftonbladet inte är direkt relaterade känns det som att det inte går att blogga där så länge man vill behålla sin självrespekt, även om det är en gammal tonårsdröm att få dela blogg med Dan Glimne. Poker.se skulle jag nog gillat att blogga för då sidan är grym, dock når den ju inte ut till nått annat än pokerspelare så hoppade den med. Moore i sin tur når inte ut till några pokerspelare så lite därför det aldrig blivit nått. Men när Gurra T ringer under nån woklunch och frågar om jag är sugen att skriva för Expressen så kändes det som det var dags, det var time. Som krav hade jag att Emil Ohlsson aka Smekt som också fanns som förslag skulle signas. Lille smekt, så mycket roligt vi haft på Svenska spel under åren, det ska få bli en ära att blogga med dig, måste nog tillägna resten av det här inlägget till dig!

Efter över tio miljoner händer på SvS 25/50sek måste jag ändå säga att jag känner nån sorts respekt för dig Emil, inte för ditt spel utan snarare för att du orkat… Tvåkortspoker åkte ju ut med JL-hoodies, Gretkos rykte och Pokertracker 2 någon gång under det sena 2000-talet. Sedan 2010 har det fan vart solklart att det är PLO som gäller! Vakna, och byt spel nån gång ffs. Om jag förstod ditt första inlägg rätt så är du nu nånstans i Vegas med tre paket mellanmjölk, fnisset när ni delat på första vinarn och Duzak har somnat skulle jag i och för sig vilja vara med och dela men fick ingen invite till WPT-finalen, så sitter kvar i ett regnigt Skåne och väntar på bättre tider i stället. Hoppas du får gå bra i WPT finalen så jag får dra en *LoL, donkaments* när du hånflinar in i kameran tillsammans med en miljon dollar, bucklan och massa blonda drängfulla kompisar totalt dränkta i Smirnoff Ice, det skulle jag tycka om!

Såååya, det var mitt första inlägg, för er som vill läsa lite mer om vad jag gjort innan rekommenderar jag mina gamla dagböcker samt ett avsnitt av dybban flyttar in.

2008-2009

http://pokerforum.nu/forum/arkiv-dagb-cker/47925-leoo-nidroon-tha-story-sid-285-dagboks-st-ngning-5e-jan-285.html

2012

http://forumserver.twoplustwo.com/174/poker-goals-challenges/isildroon-sne-chase-1142522/

HSDB Profil

http://www.highstakesdb.com/profiles/pokerstars/ISILDRooN.aspx

Dybban flyttar in

http://www.youtube.com/watch?v=5esGNpFIjc4

Följ mig på twitter

https://twitter.com/ISILDRooN

Följ mig på Vine

http://seenive.com/u/920027356926709760

Runitonce.com

http://www.runitonce.com/leo/