Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Östeuropeisk fotboll

Chatta med mig i kväll!

I kväll klockan 21 har ni chansen att här på SPORT-Expressen.se chatta med mig om de hetaste övergångarna då transferfönstret i Ryssland och Ukraina går in på sina sista skälvande timmar av öppenhet. Blir det någon Raúl i toksatsande Anzji, förstärker Zenit med någon ny italienare och får Dnipro behålla sina storstjärnor när de engelska klubbarna vinklar upp plånboken på vid gavel? Alla är de exempel på frågor som kan komma att avhandlas under aftonen.

OBS! Fokus kommer företrädesvis att ligga på ligorna i Ryssland och Ukraina.

Väl mött!