Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rasmus Bengtsson tillbaka i full träning

Efter en lång tid med rehabilitering är Rasmus Bengtsson tillbaka i full träning.
På torsdagen kunde mittbacken spela fotboll med sina lagkamrater.
– Den mentala biten har varit tuffast. Men man anpassar sig till livsstilen, att det är rehab som gäller. Det har inte brutit ner mig, jag har vant mig, säger Bengtsson som opererade sitt skadade knä i höstas.
Den som hoppas på att få se Bengtsson i startelvan när allsvenskan startar om i början av juli hoppas däremot på för mycket. Mittbacken ser hösten som ett test där han hoppas att allt ska fungera bättre och bättre. Till nästa säsong är planen att vara i full matchform.
– Men sen kanske jag känner mig hur fräsch som helst om tre, fyra veckor. Det är svårt att säga.
Någon uttalad målsättning kring när han ska vara tillbaka finns inte.
– Mitt mål är att träna en längre period utan att ha ont och att komma i fysisk form. Det finns inte i mitt huvud att jag ska spela ett visst datum. Det är lätt att jag blir sugen på att spela, men jag måste ha en tanke som går lite längre.
– Så länge det känns bra kommer jag att vara med på alla pass. Men har vi fyra på en vecka och jag känner mig lite mör är det kanske bättre att vila det sista.