Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lars Lindström

Tiden med Trump tog slut mellan en sexshop och ett krematorium

Här slutade tiden med Trump. Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT 

Så fick tiden med Trump ett värdigt slut.

På en trist parkeringplats utanför en liten trädgårdsfirma i Philadelphia.

Jag kan inte sluta skratta åt detta.

Medan Joe Biden utropades till segrare i det amerikanska presidentvalet kallade Republikanerna till presskonferens på Four Seasons Hotel i Philadelphia.

Avgående president Trump twittrade att hans armé av advokater ledda av tidigare borgmästaren i New York Rudy Giuliani skulle berätta mer om hur Trump ska försöka vända sin nesliga förlust till en vinst på något listigt juridiskt sätt.

Det dröjde inte länge innan Trump raderade sin tweet och meddelade den rätta platsen för presskonferensen: en öde parkeringsplats utanför det lilla trädgårdsföretaget Four Seasons Total Landscaping, som ligger i Philadelphias utkanter med porrbutiken Fantasy Island och krematoriet Delaware Valley Cremation Center som närmaste grannar.

Ingen har kunnat bekräfta om Trumplägret med avsikt valde denna gudsförgätna plats för att sätta punkt för ett sorgligt ledarskap eller om någon gjorde ett gruvligt misstag och bokade parkeringen utanför Four Seasons Total Landscaping i stället för lyxhotellet Four Seasons.

Roligt blev det hur som helst, och fruktansvärt sorgligt på samma gång.

I sociala medier ekar skratten fortfarande. Lika road var inte den 78-åriga butiksanställda på sexshopen Fantasy Island. Till Philadelphia Inquirer sa han att telefonen i butiken hade ringt hela dagen och det enda folk hade frågat var: ”Är Rudy Giuliani där?”.

Roligt på Twitter också.