Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Trump och Village People – som SD och mångkultur

Donald Trump avslutar sina valmöten med Village Peoples ”YMCA” – en hyllning i diskotakt till gaykulturen.

Det är så bakvänt.

Tänk er att Sverigedemokraterna skulle fira sitt inträde i Sverige riksdag med att sjunga en låt som skapades i den kokande mix av olika folkgrupper, religioner, språk och kultur som utgör Trinidad och Tobago i Västindien: spanska kolonisatörer, afrikanska slavar från en rad olika etniska grupper, franska kreoler, brittiska kolonisatörer, indier, syrianer, portugiser och kineser i ett i sanning mångkulturellt samhälle.

Hur galet vore det inte om SD skulle hylla den mångkulturella mixen!

Just vad de gjorde.