Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Existentiella frågor och burlesk humor med Plura på Scala

 

Plura på Scala. Alltså: så fantastiskt bra! En flera timmar lång, poetisk, gripande och rolig föreställning. Stora, existentiella frågor och burlesk humor. Livet och döden. Ironi och självironi.
Och ett nytt ungt band, tajt, svängigt, proffsigt och en aning nedtonade arrangemang (jämfört med Eldkvarn), vilket gjorde att Pluras mångbottnade, klarsynta, ibland sentimentala poesi framträdde klarare.
Jag har säkert sett Eldkvarn 20-25 gånger genom åren (första gången i Skellefteå för nästan fyra decennier sedan, jag fick dit dem!) och det här är lika bra som deras bästa konserter. Fast på ett annat sätt, vi är vuxna nu.
Jag ger 5 getingar! Har ni möjlighet: se den här showen.