Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Läs Jimmie Åkessons insändare som 18-årig kommunpolitiker!

Jimmie Åkesson blev politiker i unga år. FOTO: Expo
Jimmie Åkesson blev politiker i unga år. FOTO: Expo

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson menade redan som 18-åring och färsk politiker i Sölvesborg att svenskarna hade en sjuk inställning till “att dela med oss”, som han skrev om invandringen i en insändare 1997.

Han var också övertygad om att denna “perverterade humanism” skulle dra ned Sverige till “samma situation som de nuvarande U-länderna”.

I Sverigedemokraternas värld står Sverige alltid inför undergången om inte invandringen stoppas. Oavsett hur många flyktingar Sverige tar emot är det för många. Det har varit SD:s linje ända från start. Redan 1996 skrev den unge Jimmie Åkesson att “Sverige måste sluta spela världssamarit med ett välstånd som inte längre finns kvar”.

Sajten Interasistmen har letat fram ett stort antal insändare och pressmeddelande från den nykläckte lokalpolitikern Jimmie Åkesson i Sölvesborg under 1996 och 1997. Det är intressant läsning. Gå in på den här länken och läs allihop.

Jimmie Åkesson skriver att “sedan 1984 har en halv miljon etniska främlingar invandrat till vårt land” och slår samtidigt fast att i Sverige finns “inget egentligt utlänningshat”.

Det hindrar inte Jimmie Åkesson från att kategoriskt påstå att “våra svenska brottslingar inte får plats på anstalter och fängelser på grund av det är fullsmockat med utlänningar”.

Han fortsätter i samma stil: “Nu när folket i Västeuropa iakttar, och kritiserar hur folk med främmande kultur och religion fullständigt väller in över gränserna är det med ens fråga om rasism. I Sverige kan varenda avvisad flykting beskylla oss för att vara rasister utan att någon egentligen reagerar. Vi har plötsligt ingen som helst rätt att värna om det som är vårt.”

Kort sammanfattning av Sverige enligt SD för snart 20 år sedan. Det råder massinvandring. Den är perverterad. Sverige håller på att gå under. Ingen hatar ändå främlingar! Svenska kriminella ryms inte längre på fängelserna. Vi måste försvara det som är vårt!

Samma vindar, samma dofter. Det kyler på, knäpp era kofter.