Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Nu sjunger hon också, succétjejen som härmar språk

Sara-Marie ”Smoukahontas” Forsberg är en 19-åring från Jakobstad i Finland  och känd från Youtube för sina videor där hon härmar språk utan att säga någonting. Franska, tyska, svenska, portugisiska och så vidare. Hon är oerhört begåvad. Nästan nio miljoner har sett hennes första språklek.

Nu har hon gjort en variant där hon sjunger i 14 olika genrer. Hon sjunger lika bra som hon pratar rappakalja. Vilket öra hon har. Sara-Marie har också bjudits in för att medverka i den amerikanska tv-showen Ellen DeGeneres show under våren.

För mig personligen är det roligast att hon avslutar språkvideo nummer två med det så kallade banantricket, som jag under 20 år har använt mig av för att imponera på små barn och barnsliga vuxna.