Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Komikerns tal om alzheimer trendar hårt på Youtube

Skådespelaren och komikern Seth Rogen höll häromdagen inför amerikanska senaten ett rörande och roligt tal om alzheimer och om hur sjukdomen har påverkat hans svärmor, som i dag inte vet vem hon är eller kan äta eller klä sig själv. Hon är 60 år.

Seth Rogen har startat en välgörenhetsorganisation som samlar in pengar till den glömda sjukdomen, som alzheimer tycks vara. Tyvärr fanns endast två av 18 senatorer fanns på plats, resten dök aldrig upp eller gick innan Seth Rogen inledde. Videon med hans tal har å andra sidan när detta skrivs sett av över tre miljoner på Youtube.