Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Här kommer en käftsmäll mot Putin och antigaylagarna i Ryssland

Irländska Villagers, mycket begåvad grupp som leds av sångaren och låtskrivaren Conor O’Brien och spelar stämningsfull indiefolkrock, slår Putin på käften under OS i Sotji med en ny singel. Den skiljer ut sig en aning musikaliskt genom sitt envetna dansbeat och texten är en uppgörelse med antigaylagarna i Ryssland.

Well there’s a crack in the ceiling, and there’s a hole in the sky

And there’s a government warning, they don’t like our kind

But now it’s three in the morning, and I’m feeling just fine

And I just want to occupy your mind

Videon åtföljs av en tillägnan: “To whom it may concern, in the advent of the 2014 Olympics in Sochi, please find enclosed a song written for you, your mother, your father and your gay brothers and sisters in Russia.”