Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lars Lindström

Här kommer en käftsmäll mot Putin och antigaylagarna i Ryssland

Irländska Villagers, mycket begåvad grupp som leds av sångaren och låtskrivaren Conor O’Brien och spelar stämningsfull indiefolkrock, slår Putin på käften under OS i Sotji med en ny singel. Den skiljer ut sig en aning musikaliskt genom sitt envetna dansbeat och texten är en uppgörelse med antigaylagarna i Ryssland.

Well there’s a crack in the ceiling, and there’s a hole in the sky

And there’s a government warning, they don’t like our kind

But now it’s three in the morning, and I’m feeling just fine

And I just want to occupy your mind

Videon åtföljs av en tillägnan: “To whom it may concern, in the advent of the 2014 Olympics in Sochi, please find enclosed a song written for you, your mother, your father and your gay brothers and sisters in Russia.”