Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Han gör succé på nätet med spagetti i skägget

Pierce Thiot och hans fru fotografen Stacy Thiot skapade en lustig bildblogg på Tumblr kallad Will It Beard, som blivit en succé på nätet. De finns på Tumblr, Twitter, Instagram och Youtube.

Pierce Thiot har ett riktigt tjockt skägg och han pryder det med olika vardagsföremål. Som pennor, tandpetare och spagetti. För Buzzfeed berättar han hur det hela startade:

– På julledigheten ville min mamma att hennes barnbarn skulle sätta ihop en talangshow för henne. Hon är en underbar farmor. Jag försökte sätta så många blyertspennor som möjligt i skägget för att visa min ”talang”. Jag fick in över 20. Jag behöver väl knappast tillägga att min mamma var väldigt stolt.

Den tokiga leken utvecklades sedan till en bildblogg. Kanske en idé för Alexander Bard att sno?