Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Kristina Lugn blev ”Årets lantis 2013” – och jag hamnade 24:a…

Kristina Lugn fick den ärofyllda utnämningen Årets lantis 2013 för att hon med den originella och roliga musikalen ”Hjälp sökes!”  på Orionteatern i Stockholm placerade ”ett tragikomiskt landsbygdsdrama mitt på storstadsscenen”.

Det är tidningen Land som varje år sätter ihop en lista på 100 svenskar som gjort insatser för att lyfta intresset för svensk landsbygd.

En mycket värdig vinnare kan alla vi som sett föreställningen konstatera. Jag tycker också att det är väldigt kul att min artikelserie ”En dag i Sverige” som gick i Expressen under hösten gav mig en hedrande plats 24 på listan.