Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första måndagen i november blev tyvärr minnesvärd

Första måndagen i november är äntligen över. Första måndagen i november är ingen dag att längta till. Tyvärr blev den år 2012 en dag att minnas i det lindströmska hemmet.
Jag ska inte gå in på detaljer. Men jag kan säga att humöret var lågt redan söndag kväll, på grund av att en dammsugare spred en vidrig doft av fimp när den användes. Någon ny dammsugarpåse fanns förstås inte att tillgå. Tillbaka till 1800-talet: sop och sopskyffel.
På morgonen vaknade vi till nyheter och väder i tv: det ska bli ”en gråvädersdag i hela landet”. Tack för det. Resten av dagen bjöd bland annat på en total återställning av en familjemedlems mobil, varvid naturligtvis en massa filer under gråt och tandagnisslan försvann.
Den bjöd också på en brinnande brödskiva i rosten, som fick släckas med en fuktad handduk innan köksinredningen fattat eld. Och den avslutades med att en av katterna efter sju års levnad fick idén att pissa i soffan i stället för i kattlådan.
Men jag är glad att jag lever, och att första måndagen i november är över.

 

Kanske en skyldig?