Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Kristdemokraterna sämst på internet

Kristdemokraterna slåss för sin överlevnad. Fyraprocentspärren hånler Göran Hägglund rakt i ansiktet.

Då förstår jag att KD satsar stenhårt på att nå ut. Och hur når man bäst ut numera, om inte på nätet.

Efter ett roligt inlägg av nätforskaren Marcin de Kaminski på Twitter går jag in och läser Kristdemokraternas internetpolicy och förstår ännu bättre varför partiet verkar så otidsenligt.

Här föreslås att KD-sympatisörer ska ge sig ut och kampanja på internet genom att chatta på Lunarstorm. Ett problem bara: den sajten las ned för två år sedan. Webbmötesplatsen LS8 som ersatte Lunarstorm är nedlagd sedan hösten 2011.

KD skriver: ”Om du registrerar dig på Lunarstorm, får du ditt egna lilla ”krypin” som blir din ”hemsida” kan man säga, där kan du skriva lite om dig själv, dina värderingar, länka till bilder, länk till Kristdemokraterna och annat om så önskas.”

Verklighetens folk sitter där vid sitt köksbord med datorn och försöker registrera sig på en sajt som inte finns. Dags för lite förnyelse i KD?

 

 

 

[Ur KD:s internetpolicy.]

 

UPPDATERING

Det tog bara tre timmar. Nu har Kristdemokraterna plockat bort sidan med uppmaningen att kampanja för partiet på Lunarstorm.

KD kanske inte är så dåliga som vi trodde.

Nu funkar inte länken till sidan länge, så då tar jag bort den.

För den som ändå vill se vad man för bara några minuter sedan fortfarande fick upp om man googlade till exempel ”Kristdemokraterna” och ”kampanja på internet” kan försöka läsa det här.