Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det är inte alls trevligt i min mejlbox just nu

Ni vill inte hålla till i min mejlbox i kväll. Där är det inte trevligt. Inte efter den här kolumnen jag skrev i dag om massinvandringen av småfåglar till Sverige… med mera.
Det första mejlet i morse kom från Sjöbo. Det andra skrek något om ”svullna svartingar”… och sedan har det bara fortsatt.
Jag kommer att svara på en del, kanske inte de värsta, men jag hinner inte just nu så ni får ge er till tåls.
Några har missförstått och tror att jag skäms över att vara svensk. Så där i allmänhet. Absolut inte. Jag är en stolt svensk. Jag skäms bara när jag hör Jimmie Åkesson prata om svenskhet.
Precis innan jag ska avsluta dagen plingar det till av ett mejl från en kvinna som heter Gerda. Det kommer att hjälpa mig att sova gott i natt:
”Ville bara skicka en kort hälsning och tacka för din lysande krönika i dagens tidning. Det är alltid en njutning att se dig ta heder och ära av Sverigedemokraterna och deras meningsfränder. Misstänker att din inkorg svämmar över av hatmejl bara du kommer i närheten av ämnet Jimmie Åkesson, men glöm aldrig att vi är många,många som står bakom varje ord du skriver. Hoppas du har en hög lön, för det förtjänar du.”
Tack, Gerda. God natt, Sverige.