Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

A Flock Of Seagulls

Nja, men en massa sjöfåglar i alla fall. Plåtat vid min dagliga promenad, ordinerad av läkare, denna dag från Riksdagen och hela vägen till Odenplan och min lunchkompis Pär.
Det var rena vip-karusellen på kaffebaren: tv-kändisar, skådespelare, radioprofiler, popstjärnor. En vanlig torsdag. Inte undra på att en av de kvinnliga gästerna först spillde vatten på golvet och sedan välte hela kaffekoppen över DN Kultur.
Peter fixade lite Idol-biljetter. Anders tackade för tipset om Janne Schaffer och bandyn. Jens gillade att jag skulle ge mig på de ansvariga för tågkaoset. Pär och jag pratade mest hockey och pop.
Just det, här är fåglarna.