Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Doften av blod

Jag såg just tre rovfåglar cirkulera ovanför takpoolen på hotell Andaz i West Hollywood. Det sägs att det finns ett överflöd av rovdjur i Hollywood, men jag är inte riktigt säker på vad som menas med det.
Har haft en timme ledigt innan jag checkar ut, tog en simtur och låg och kokade i solen en stund, läste Rolling Stone – det var länge sen; jag visste inte ens att de hade bytt format. När hände det? På 90-talet?
Här en bild på tidningsståndet på Sunset Plaza, bakom H&M-butiken. Titta på den! Här står allt, och det här är bara en femtedel av hela tidningshyllan. Bättre än Google!
Jag bodde inte så långt härifrån någon månad år 2000, På Fountain Avenue, men där fanns det kackerlackor, så vi flyttade till Santa Monica.