Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

Cry for me, Argentina

Mark Stanford, republikansk guvernör i South Carolina, har varit försvunnen i en vecka. Ingen visste var han fanns, inte kontoret, inte hans fru heller. När han kom tillbaka till rampljuset avslöjade han att han har en älskarinna i Argentina.
Vid en presskonferens bad han alla om ursäkt för sin otrohet och sina lögner, grät en skvätt, men svarade inte på frågan om han tänkte sitta kvar.
New York Post och Daily News tävlar som vanligt i vitsiga rubriker.
BUENOS AIRHEAD.
Cry for me Argentina.
Mitt i alltihop är det förstås en personlig tragedi. Stanford och hans fru har fyra små pojkar. Stanford är djupt troende. Han var dessutom en av dem som hårdast kritiserade president Clinton för sin utomäktenskapliga affär.
Han har en tuff tid framför sig. Hans hustru med. Hon har sagt att hon ska ge honom en chans.
Det som oroar lite i den frågan är att när Stanford bad alla om ursäkt BÖRJADE HAN med älskarinnan i Argentina.
Hon är kurvig. Det har han skrivit i sina e-mejl.