Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Lars Lindström

A riot going on

Jag bokade hotell i LA på chans. Det låg på Sunset i West Hollywood, nära ställena där jag skulle jobba, och såg fräscht ut på bild. Andaz. Aldrig hört talas om. När jag checkar in visar det sig vara gamla röjarhotellet Hyatt Continental, eller Riot Hyatt som det kallades på 70-talet när Keith Richards och Keith Moon kastade ut tv-apparater från balkongerna.
Nu är det totalrenoverat, balkongerna är borta, och Andaz har en trevlig pool på taket. Det ligger mitt emot House of Blues och granne med Comedy Store, men jag orkar inget sånt i kväll, det blir en sallad med rödbetor, fårost och karamelliserade valnötter i stället, stilla utomhus på ett kafé i närheten.