Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

KAN MAN GÖRA FLERA VAL I SPORTAPPEN?

Varför finns det inte flikar under kategorier i appen? Jag vill bara läsa om fotboll i kategorin sport.
Jessika Nilsson, 23 år, fritidsledare, Stockholm
SVAR DIREKT:  Hej Jessika!
I toppmenyn längst ut till vänster i SPORT-Expressens app finns en flik som heter ”Fotboll”. Klickar du där så får du bara nyheter om fotboll. Sedan en kort tid tillbaka kan du också välja att bara följade lag som du gillar i appen. Tryck på ”Min feed” för att skapa ett gratis konto hos oss, välj de fotbollslag du gillar – och nu har du ett flöde med bara nyheter om just ditt lag.
Simon Hjälmefjord, produktägare, utvecklingsavdelningen