Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Hur värnar ni om miljön på era redaktioner?

Hur värnar ni om miljön på era redaktioner?
Katja Norlin, 24, student, Sollentuna
SVAR DIREKT:  Hej Katja!
Så klart värnar vi om miljön på våra redaktioner. På en sådan här arbetsplats finns personal dygnet runt och det blir en hel del sopor, till exempel i vårt gemensamma kök. Som på de flesta andra platser och i många hem sopsorterar vi pappersförpackningar, glas, aluminiumburkar och annat.
Av naturliga skäl har vi också en massa papperstidningar som samlas in varje dag och går i väg till återvinning. Även batterier och trasiga elprodukter samlas förstås in.
REDAKTIONEN