Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför skriver ni inte mer om ekonomi?

Varför skriver ni inte mer om ekonomi?  
Gabriel Behaye, 27, student, Stockholm

Hej Gabriel! Tack för din fråga! Visst skriver vi om ekonomi. Vi har en fast avdelning i papperstidningen, Dina pengar, som tar upp både privatekonomi och större ekonomiska frågor. Dina Pengar har också en egen sida på nätet som du hittar här: expressen.se/dinapengar
Många av våra läsare efterfrågar artiklar som berör det dagliga livet, och det kan du hitta just på Dina Pengar.
Just nu berättar vi till exempel om den nya begravningsavgiften, om höjningarna av avgiften till a-kassan och om den höjda bensinskatten som väntas de kommande åren.
Vi skriver också om aktiemarknaden och följer särskilt de stora folkaktierna. Är du särskilt intresserade av börsen hoppas jag att du tittar på vår live-tv-sända ”Börs­morgon” på vardagsmorgnarna, som vi sänder ihop med Dagens industri.
LOTTA CRAMNE, planeringsredaktör