Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Var hittas webbfrågan?

Hej! Jag har försökt få fram var jag hittar själva webbfrågan vars resultat
presenteras här på sidan varje dag. Kan ni hjälpa till?
MARIANN

Hej, Marianne!
Resultatet som publiceras här på sidan varje dag, sju dagar i veckan, är en sammanställning efter en omröstning i samband med en artikel som vi publicerat på vår sajt föregående dag. Varje dag läggs minst en fråga ut, och läsarna kan välja mellan två eller flera svarsalternativ. Dagens aktuella webbfråga läggs upp någon gång under dagen på ”förstasidan” på vår sajt. På bilden ovan ser du hur frågan såg ut i går.
LOTTA CRAMNE, planeringsredaktör