Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Var hittar jag matrecept?

Hej!
Varför har ni inga matrecept i tidningen?
Eva Nordström
SVAR DIREKT:  Hej Eva!
Det stämmer att vi sällan har matrecept i huvudtidningen. Det är mycket som ska in där och slåss om utrymmet och vi har valt att helhjärtat satsa på mat och recept på vår sajt Mitt Kök i stället, mittkok.se.
Här är det lätt att söka upp det du letar efter för dagen, och som medlem kan du också spara på favoritrecepten eller dela med dig av dina egna. Just nu kan du till exempel se hur du gör den goda prinsess-semlan.

REDAKTIONEN