Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vilken typ av människor och åldersgrupp riktar ni er till?

Vilken typ av människor och åldersgrupp riktar ni er till?

ANNA LUNDQVIST, 23, skådespelerska, Uppsala

Hej Anna,
Vi vänder oss till alla typer av människor. GT försöker att ha något för alla och hos oss kan du ta del av såväl politiknyheter, kungliga nyheter, reportage från hela världen som tunga avslöjanden. Den senaste tiden har vi granskat heroindöden och även haft ett avslöjande om att Saab betalat mutor för att sälja stridsplan till Sydafrika. Men du kan också läsa mer lättsamma artiklar i GT och vi försöker även att fånga upp de stora snackisarna som det pratas om vid köksbordet – just för att få en mix i innehållet och för att det ska finnas något för alla. Hoppas att du fortsätter att läsa GT och hittar artiklar och tv-inslag som du gillar.
JOHANNA CARDELL, tf samhällschef