Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vem ansvarar för nyheternas mångfald?

Det känns som att ni ofta skriver om samma nyheter och att det inte är så stor variation på innehållet. Vem ansvarar för nyheternas mångfald?
ANNELIE INGMAR, 30, boendehandledare, Göteborg
Hej Annelie,
Tack för att du läser Expressen. Vi ska vara nyhetsledande, vara på plats snabbt vid stora händelser och erbjuda en stor bredd i vår nyhetsbevakning. Vi satsar till exempel på en stark politik-, sport – och utrikesbevakning. Vid stora nyhetshändelser som berör många av våra läsare vill vi ge våra läsare mer information, med större fördjupning och sammanhang. Vid sådana tillfällen håller vi därför i bevakningen under en längre tidsperiod.
Det är glädjande att vår journalistik uppskattas och vi når nu rekordmånga läsare. Vi ska beröra, överraska, avslöja och granska makten. För att göra det behöver vi också er läsares hjälp. Fortsätt att höra av er till oss med tips och uppslag till artiklar. Med er hjälp kan vi bli ännu bättre!