Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför skriver inte Expressen mer om rugby?

Jag brukar läsa er sportsida och undrar varför ni skriver så lite om rugby?
TY TWIST, 40 år, jobbar i fängelse, Kalifornien, USA
Hej,
Du har helt rätt i att vår bevakning av rugby skulle kunna förbättras. Samtidigt är det en förhållandevis liten sport i Sverige, vilket påverkar. Vi försöker skriva mest om de sporter och idrottsmän/idrottskvinnor som engagerar flest läsare. Sedan ska vi absolut försöka ha reportage och nyhetstexter från de allra största rugbyevenemangen. Mejla gärna idéer om vad du vill läsa, både om rugby och annat, till par.andersson@expressen.se!
PÄR ANDERSSON, sportchef Expressen