Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kan man på något sätt vilken upplaga det är man har köpt?

Hej!
Jag har en fråga när det gäller era olika upplagor. Förr så kunde man se vilken upplaga det var. R (riks?) följt av ett antal punkter beroende på vilken upplaga det var. I Stockholm fanns inget R utan bara punkter. Detta är nu borta. Kan man på något sätt vilken upplaga det är man har köpt?
Hälsningar
KRISTER PERSSON
Hej!
I dag ser du vilken upplaga du köpt i anslutning till streckkoden på tidningens första sida. S1, B1, A1, A2, N1, G1, M1 är förkortningar av de editioner som vi trycker i dag. De står för Stockholmsupplagan, Expressens väst/syd edition, Riks Akalla mitt, Riks Akalla öst, Norrlandsupplagan, GT och Kvällsposten. Vi har i dag fyra tryckerier, de finns i: Stockholm/Akalla, Borås, Malmö och Örnsköldsvik.
Spridningsområden:
S1: Stockholms län, Uppsala län, Västmanland
B1: Västra Götaland, Skåne, Blekinge, Halland, Småland
A1: Värmland, Örebro-län, Dalarna, Gävleborg, Västmanland
A2: Östergötland, Södermanland, Småland, Gotland
N1: Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten
G1: Västra Götaland, Värmland, Halland, Småland
M1: Skåne, Halland, Blekinge, Småland
Vänliga hälsningar
SOFIA KALLIN, Expressen produktionsavdelning