Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hur många redaktioner har Expressen?

Har ni kontor endast i Stockholm, eller har ni redaktioner i andra städer också?
BJÖRN HAGSTEDT, 23, projektanställd, Jönköping

Hej Björn!
Vi har redaktioner i tre städer: Stockholm, Göteborg och Malmö. Expressen, som har huvudredaktionen på Kungsholmen i Stockholm, har bra koll på hela Sverige, men kanske särskilt de mellersta och norra delarna. Med redaktionens fina läge finns det bra möjligheter att snabbt ta sig dit där det händer något.
I Malmö och Göteborg är det Expressens regionala editioner Kvällsposten och GT som sköter bevakningen. Själv jobbar jag som nyhetschef på Kvällsposten och känner att vi med vår lokalkännedom har en bra bevakning av just vårt område som sträcker sig över Skåne, Blekinge, Småland och Halland. Och samma sak gäller GT som tar hand om de västra delarna av landet.
Sedan har vi förstås frilansfotografer över hela landet som snabbt kan ge oss aktuella nyhetsbilder.
JAKOB KJELLDÉN, nyhetschef Kvällsposten