Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför skriver ni inte mer om alla svarta hyror?

Hej!
Varför lägger Expressen inte ner mer tid på att granska bostadsmarknaden i våra stora städer? Jag tycker ni skulle skriva mer om alla svarta hyror folk bli tvungna att betala för att få någonstans att bo.
Serena Cinque, 39, tjänsteman, Stockholm

Hej Serena,
och tack för din fråga. Den är helt befogad. Vi brukar visserligen bland annat publicera granskningar av de värsta hyresvärdarna, men det här är verkligen ett område vi kan bli mycket bättre på. Dock är vi beroende av dig och alla andra miljontals läsare runt om i landet. Hör gärna av er om ni vill berätta om missförhållanden på bostadsmarknaden, svartmäklare, ockerhyror, nedgångna fastigheter och skräckvärdar – eller någonting annat som ni reagerat på. Jag lovar att vi tar alla tips på största allvar. Mejla till christian.holmen@expressen.se, din anonymitet som uppgiftslämnare är skyddad i lag.
Christian Holmén, chef för Expressens grävgrupp