Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Skriver ni någonsin om hur nyttigt det är med massage?

Hej!
Många känner nog inte till hur viktigt massage är för kroppen och alla borde få det på jobbet någon gång ibland. Förutom att det kan vara skönt så kan det också förbättra blodcirkulationen och lösa upp knutar. Skriver ni någonsin om de hälsomässiga aspekterna av massage?
Evelina Hällbro, 20, massör, Linköping

Hej Evelina!
Vi rapporterar brett om hälsa och välmående i Expressen. Vi skriver även om massage då och då, bland annat som ett redskap för att hantera stress. Vi publicerade faktiskt en liten massageskola i ett av Expressens magasin för något år sedan! I en enkel steg-för-steg-skola fick man lära sig att ge sin vän eller sin partner en avslappnande massage. Så redan i dag skriver vi mycket om hur man kan ta hand om sig själv för att må bra, men jag skulle gärna se att det blev ännu mer! Du är varmt välkommen att tipsa oss, exempelvis om nya studier av hälsoeffekterna av massage!
Anna Bäsén, medicinreporter