Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Har Expressen reportrar på plats på Hälsomässan?

Som massör tycker jag det är viktigt att göra folk uppmärksamma om sin hälsa, speciellt i ett stressigt Stockholm där många skulle behöva ta det lite lugnare. I år kommer jag att finnas på plats på Hälsomässan i Älvsjö för att inspirera andra att ta hand om sin hälsa. Brukar ni ha någon reporter som besöker den årliga Hälsomässan på Stockholmsmässan i Älvsjö?

Sara Sawar Franzén, 23, massör Norrköping

Hej Sara!

Visst är det viktigt att ta hand om sin hälsa! Det är ett ämne vi ofta skriver om och som Expressens läsare är väldigt intresserade av. Jag bevakar konferenser och mässor om medicin och hälsa och brukar även besöka Hälsomässan i Älvsjö varje år. I år får Hälsomässan extra noggrann bevakning – vi var faktiskt tre reportrar från Expressen på plats!

Anna Bäsén, medicinreporter