Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Har era anställda några möjligheter att gympa?

Jag tänka mig att man som journalist sitter mycket framför datorn och skriver. Har man ett stillasittande jobb är det viktigt för kroppen att man rör på sig. Har ni några friskvårdsförmåner på tidningen?

Kristin Adolfsson, 21, massör, Stockholm

Hej Kristin, håller med dig om att det är viktigt att man försöker träna kontinuerligt. Det gäller naturligtvis alla, men inte minst de som har ett stillasittande jobb. I anslutning till Expressen i Stockholm finns träningsanläggningen Oasen, där man kan träna på egen hand eller köra diverse pass i grupp. Dessutom har anläggningen en bassäng. Alla anställda på Expressen i Stockholm har möjlighet att träna gratis på Oasen. Våra anställda på editionerna GT och Kvällsposten får friskvårdspengar i form av 1200 kronor per år.

Stefan Sjöström, adm redaktionschef