Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför har Expressen slutat med telefonnummer?

Varför finns det inte mer telefonnummer i tidningen? De som är äldre och inte har internet blir lämnade därhän när det bara står hemsidesadresser till annonsörer och reportrar. Det stänger ute en stor krets av läsarna som inte kan komma i kontakt i företag som annonserar eller reportar i tidningen om de vill ställa frågor.

Sonja Rudorff, 73, Stockholm

Hej, Sonja!

Det är viktigt för Expressen att läsarna kan ta kontakt med oss och få så snabba svar som möjligt. Lättaste sättet är att mejla våra reportrar. Då får du svar så fort reportern har möjlighet. Det går förstås också bra att ringa vår växel, 08-738 30 00 och söka dem.

Göran Forsberg, layoutchef