Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför fokuserar ni på nöjesrapportering?

Jag läser inte Expressen så ofta men har ändå den uppfattningen att tidningen mest består av nyheter kring kändisar och deras liv. Jag läser tidningen för att ta del av nyheter inte för att läsa om vilken fest en viss kändis gått på. Varför fokuserar ni så mycket på nöjesrapportering?

MALIN ENGBERG, 25, väktare, Stockholm

Vi producerar ungefär fyra sidor nöje per dag, ibland fler och på fredagar har vi en nöjesbilaga som går ut i Stockholmsområdet. I övrigt består tidningen som du vet av inrikes och utrikes nyheter, politik och mycket annat. Så jag kan inte riktigt hålla med om att det är så mycket fokus på nöjesrapportering. Och hade jag fått bestämma hade vi haft fler sidor. Och angående det du skriver om kändisar och deras liv så anser jag att vår rapportering inte bara består av det. Vi gör många bra och intressanta intervjuer, men vi skriver också om tv-program, recenserar filmer, musik och försöker få en bra balans och något för alla.

BELLA LEVY, nöjeschef