Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Har ni färre tryckerier när fler läser Expressen på nätet?

Var trycker ni tidningen och hur fungerar det? Kommer det bli färre tryckerier när fler läsare kollar på expressen.se i stället för att köpa papperstidningen?
NORBERT STÅBIS, 63, förtidspensionär, Värnamo

Hej!

Expressen med editionerna GT och Kvällsposten trycks i dag på fem platser i landet: i Malmö (Kvällsposten) och Borås (Expressen och GT) samt i Linköping, Stockholm och Örnsköldsvik (Expressen). Vi är beroende av respektive tryckeris förutsättningar, hur många sidor de kan trycka, på hur många sidor vi kan få färg med mera. Dessutom är vi angelägna om att minimera sträckan vi måste köra för att nå våra 9 000 återförsäljare. Var och på hur många platser vi i framtiden kommer att trycka beror naturligtvis på hur vår upplaga utvecklas samt även hur många återförsäljare som kommer att sälja Expressen/GT/Kvällsposten. För närvarande är antalet tryckerier och geografisk placering den optimala.
BJÖRN HOLLERTZ, logistikchef