Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Läsarnas betydelse för tidningen

Expressen har en kvalitetspolicy för att säkra den journalistiska nivån i alla avseenden.

I 76 punkter har vi samlat riktlinjer om exempelvis hur vi presenterar oss i telefon och på fältet, hur vi agerar på olycksplatser, hur vi kreddar andra medier i nyhetstexter, hur allt blir rätt och riktigt i tidningen.

”Fråga Expressen” och rättelsespalten är en del av tidningens kvalitetspolicy. Under veckan har frågorna handlat om granskningen av hot mot politiker, om vår policy för sociala medier, om vem som får skriva på insändarsidan och hur man kan få en ungdomssäljare att komma med tidningen hem till dörren. Du som läsare avgör vad frågorna handlar om. Syftet är att öka öppenheten, se till att redaktionen inte är ett slutet rum.

Rättelser handlar också om öppenhet. Det är aldrig bra att vi gör fel men vi är övertygade om att det stärker trovärdigheten att inte sopa fel under mattan.
Läsarnas frågor och rättelser bidrar till att förbättra tidningen.

Varje dag fram till julafton delar vi dagligen ut Expressens fickalmanacka till en läsare som skickar in fråga eller rättelse, som ett litet tack.
Mejla, ring eller skriv på vår Facebook-sida. Men glöm inte att ange din adress så att vi vet vart vi ska skicka almanackan.

Mejladresser: fragaexpressen@expressen.se; rattelser@expressen.se; irina.halling@expressen.se

Expressens fickalmanacka för dig som inte använder kalendern i mobilen, eller kanske ett komplement?