Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Läsare: Varför skriver ni inte om tv-serien ”Glamour”?

FRÅGA EXPRESSEN

För några månader sedan kontaktade jag nöjesredaktionen och undrade varför ni aldrig skriver något om min favoritsåpa ”Glamour”.
Nu tycker jag absolut ni ska skriva något. Om två till tre månader lämnar seriens Grande Dame tv-serien efter 25 år. Jag menar superstjärnan Susan Flannery, som spelat Stephanie Forrester sedan starten 1987.
Vi är många som vuxit upp med Susans gestaltning av matriarken Stephanie Forrester och som redan sörjer vår favoritkaraktärs hädangång. Uppmärksamma även Ronn Moss avhopp (han spelar äldste sonen Ridge). Båda dessa skådespelare har varit med i Glamour från första delen och således funnits i våra liv i över 20 år vid det här laget!
Jag har följt serien sedan del ett och är lika trogen som någonsin. Tycker det är dags att Sveriges bästa tidning gör något om Glamour som ses av cirka 120 000 svenskar varje dag, men sällan uppmärksammas i svenska medier.

JOAKIM BURMAN
SVAR DIREKT: Hej Joakim. Tack för bra idé till artikel. Vi kommer att göra den.

Kai- Anders Nilsson, nöjeschef