Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Läsare: Kan man köpa bilder av er?

Bild till salu? Brandkår på tomteutryckning på tomteparaden i Skara i början av december 2012. Foto Lennart Rehnman

FRÅGA EXPRESSEN
Finns det möjlighet att få köpa loss bilder som varit med i er tidning? Vi på Turistbyrån i Skara såg så fina bilder från tomteparaden i Skara som en av era fotografer tagit.

Ann-Marie Engh, Skara turistbyrå

SVAR DIREKT: Hej Ann-Marie! Visst går det bra att köpa bilder av oss. Om ni vill använda dem i turistbyråns verksamhet, och detta då blir en form av kommersiell användning, så sköter bildbyrån Scanpix försäljningen av bildrättigheterna. Kontakta dem på telefon 08-738 38 00, så hjälper de dig att hitta bilderna.

Vill du bara ha bilderna som ”bra-att-ha-bilder” i byrålådan, kan vi här på Expressens bildredaktion skriva ut dem i A4-format, mot en kostnad av 130 kronor per bild. Men då ingår inte vidare användning i avtalet. I det senare fallet kan du mejla Lilian Heimbert hos oss som då fixar kopiorna: lilian.heimbert@expressen.se.

Per Kagrell, bildchef