Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Om sommarjobb och korsord

Läsarfrågor om sommarjobb och korsord:

Är det försent att söka sommarjobb?

Det är aldrig försent! Vi hade en sista ansökningsdag den 28 februari. Nu har vi gått igenom nästan alla ansökningar och många sommarvikariat är tillsatta. Men det blir alltid några avhopp och därför kan det alltid vara lönt att höra av sig.Skicka in din ansökan till: jobb@mariebergmedia.se

Eva Sigemo, personalredaktör

Nästa fråga:

Tack för fantastiskt bra korsordstidning med variation både då det gäller innehåll och olika svårighetsgrader. Stort plus för ”Dubbelt upp” – alltid en utmaning! Men…
varför hänger inte tidningen ihop? Så gott som varenda vecka måste man tejpa fast sidorna för att få tidningen att hålla ihop. Går det inte att göra något åt detta?
GUNILLA LILJEGREN
SVAR DIREKT: I vintras fick vi flera reaktioner att korsordstidningen inte höll ihop. Under vintern ändrar pappersbruken sammansättningen i papper för att motverka kylans påverkan på papprets hållfasthet. Papper är alltid mer skört vid kyla. Vårvärmen kan alltså lösa problemet.Vi stödlimmar mittuppslaget i våra andra veckomagasin för att motverka att papperet trasas sönder av klamrarna. Men vi kan inte stödlimma mittuppslaget i korsordstidningen eftersom det in så fall inte går att fylla i korsordsrutorna.
Leif Ahl
produktionsavdelningen