Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Varför finns ingen puff till korsordet på förstasidan?

Vi är några intresserade korsordslösare som träffas varje kväll och Expressens korsord är bra. Men en sak måste absolut förbättras och det är sidhänvisningen till korsordssidan! Det blir ett evigt bläddrande i tidningen innan man hittar den. Varför inte en förstasidesnotis med rubriken korsord och sidnummer? Det föreslår vi, i all blygsamhet, med tack för det dagliga korsordet!
GUN LUNDIN OCH STELLAN ÅBERG

Hej, kul att ni gillar korsordet i Expressen. På förstasidan finns enbart plats för ett begränsat antal hänvisningar – så kallade ”puffar” – till artiklarna inne i tidningen. I dag ”puffar” vi för Leif GW:s spår i jakten på Malins mördare, nya avslöjanden om den norske terroristen och kändisnyheten om Måns & Marie (som efter Allsången i går kväll berättade att de gjort slut). Varje dag har vi också i botten av förstasidan hänvisningar till Ledare samt Kultur eller Sidan 4. Därför blir det inte alltid plats för att berätta om Kors- ordet, men hoppas att ni fortsätter anse det mödan värt att leta er fram dit. Under sommaren ligger pysseluppslaget oftast i mitten av tidningen, på uppslaget efter sommarvädret.

Magnus Alselind
editionschef