Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Läsarfråga: Har Björkman aldrig delat ut fem getingar?

FRÅGA EXPRESSEN

Är det sant att Expressens recensent Anders Björkman aldrig delat ut fem getingar i betyg till någon artist?
Ja, det stämmer faktiskt att Anders Björkman aldrig delat ut en femma i betyg under sin mån gåriga journalistbana. Samtliga övriga betyg i skalan har han använt, men aldrig det högsta och finaste. Det som betyder världsklass. Själv förklarar Expressens meriterade krönikör och recensent Anders Björkman saken så här: – Jag har hittills aldrig sett en föreställning, show, eller uppsättning som är värd det betyget.

LARS JOHANSSON, nyhetschef nöjet