Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Varför skriver ni inte mer om livet i förorten?

Jag tycker att Expressen skulle åka ut mer till förorter och göra reportage om människorna som bor där. Själv bor jag i Högdalen och tycker att förortslivet sällan eller aldrig skildras i medierna. Kan inte Expressen göra fler reportage i förorten?
PO SUNDQVIST, Högdalen

SVAR DIREKT: Hej PO, du har rätt i att förortslivet ibland kan hamna i skymundan i bevakningen. Särskilt nu när vi har skrivit om valrörelsen och valresultatet så intensivt, behöver vi oftare skildra de människor som påverkas, inte bara makthavare som tar besluten. Vi håller utkik och skickar egna reportrar och krönikörer, men hör gärna av dig till mig med nyhetstips och historier att berätta från runt om i landet till 71717@expressen.se.
ANNSOFIE NÄSLUND, tf nyhetschef