Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Kan ni inte skriva mer om svenska band?

Det är bra att Expressen skriver om när världsartisterna är på besök i Sverige, men jag skulle vilja läsa ännu mer om konserter som svenska, inte fullt så kända band håller. Kan ni inte bevaka ännu fler konserter, gärna här i Västsverige?
ANDERS KVIST, 17, elev, Borås.

SVAR DIREKT: Hej Anders. Vi hade gärna bevakat fler svenska konserter men tvingas av skäl som framför allt har med ekonomi och bemanning att göra till att prioritera bort en del turnéer. Trots det täcker vi livescenen utförligare än de flesta.
ANDERS NUNSTEDT, musikredaktör