Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kvalitetsbloggen - Expressens kvalitetsredaktör

Läsarfråga: Vilka kändisnyheter hamnar i nya bilagan Extra?

Vad är det som avgör om en nöjes- eller kändisnyhet ska hamna i Expressen eller om den ska hamna i den nya kändisbilagan Extra?
SOFIA OTTOSSON
SVAR DIREKT: Tanken är att Nöjet i huvudtidningen och Extra ska komplettera varandra. Vissa storysar platsar i båda tidningarna, men med olika vinklar. På Nöjet är det ofta händelserna som är nyheten. I Extra är det människorna mitt i händelsen som är viktigast. Alla artiklar i Extra handlar om människor, om känslor, hjärta, smärta och mycket glädje. Nöjesbevakningen i huvudtidningen utvecklas ständigt. Förutom att avslöja och bevaka nyheter satsas mer på fördjupning och förklarande artiklar. Folk gillar mer än någonsin att läsa om kändisar och därför är Extra Sveriges nya kändistidning med senaste nytt. Den innehåller också mode med Elin Kling, kungliga nyheter och vi besöker alltid en kändis i ”Hemma Hos”.

BO LILJEBERG, redaktör Extra