Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Läsarfråga: Hur gör jag om jag vill rösta i en webbfråga?

På insändarsidan kan man under rubriken ”Webbfrågan” se resultat av olika omröstningar.
Jag skulle också vilja rösta, men var hittar man den möjligheten?
För länge sen kunde man se webbfrågan på första sidan i nätupplagan, men nu kan jag inte hitta den.
Underlaget för omröstningen blir ganska begränsat, om bara vissa personer kan delta.
I LUNDGREN

SVAR DIREKT: Vi har två moment i tidningen där dagens fråga på webben finns med, dels ”Webbfrågan” på insändarsidan, dels ”Parlamentet” där vi ställer samma fråga till läsarna och till två riksdagspolitiker ur de två blocken. För att få in ordentligt med röster ställer vi dessa frågor dagen före de publiceras i tidningen. Parlamentsfrågan hittar du alltid i vår högerspalt på Expressen.se och ”Webbfrågan” väljs bland någon av alla de frågor vi ställer i samband med olika artiklar under vinjetten ”Rösta!”
Vi tycker det är roligt att många vill vara med och svara på frågorna och mitt råd är att du varje dag går in på Expressen.se och svarar på de frågor vi ställer – så kommer du med i resultatet dagen efter i tidningen.
MATTIAS LUNDELL, editionschef Expressen.se