Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Kent Hansson

Det här kommer sluta med att Norling får gå

Den allsvenska guldstriden är över.

Novembermörkret blir allt tuffare och hastigt och mindre lustigt plötsligt infinner sig tomheten.

Längtan efter fotboll finns där redan.

I MFF slickar man såren efter förlusten mot AIK. Spelare skyller misslyckandet på ledningen. Hamad gick också hårt ut direkt efter buklandningen på Råsunda.

I dagens Kvällsposten berättar vi om hur spelarna sluter upp bakom tränaren Rikard Norling. ”Vi måste visa Rikard att han har alla spelare med sig”, säger Pontus Jansson.

MFF har haft interna problem under guldstriden.

KvP har tidigare berättat om hur Norling inte drar jämnt med Per Ågren, sportchefen. Enligt flera källor ska sprickan vara så djup att Norlings framtid i klubben är högst osäker. ”Den här frågan kommer att ta tid – det är svårt att se en lösning innan månaden är slut”, skriver Mattias  Larsson  i dagens krönika.

Man ska aldrig säga aldrig, det är något jag lärt mig genom åren. Men allt talar för att Per Ågren vinner den här maktstriden. Om Norling vill stanna i MFF får han lägga sig platt som en fisk och det är inte säker det hjälper.

Själv är jag inte säker på att Norling är rätt man att leda MFF in i framtiden.