Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Karin Olsson

TV: Diktuppläsning i Stig Larssons kök

Börja året med en dikt. Stig Larsson läser i videon ovan delar av ABC, en så gott som okänd del av hans produktion. Diktsamlingen skrevs 1987 på uppdrag av Bildhuset, som gav ut den i en liten utgåva till sina kunder. Electronicagruppen Differnet spelar till uppläsningen. Urvalet kan även läsas här och i en intervju berättar Differnets Peter Jackson om samarbetet, som kommer att vara en del av gruppens kommande skiva Little brittle. Gott nytt år!

**

Ett par artiklar som jag har skrivit den senaste tiden, men inte länkat/publicerat på bloggen: 2012- tillnyktringens år? och Vilken kass julklapp. Skrev också nyligen en artikel för Guardian om den norska smörkrisen, som trycktes i Expressen i en omarbetad version.