Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gammalt år, nytt år

Hej!

Det har varit några lugna och sköna dagar med julfirande hemma med familjen, med en massa god fet mat och fina presenter. Har flängt lite mellan olika firanden, vilket gjort att bloggen blivit lite lidande, och jag har inte hunnit spela en enda hand poker sedan jag kom hem från Thailand. Får väl bli nästa år, typ 🙂

Imorgon blir det eventuellt Christmas Poker Week main event här i GBG, men har inte bestämt mig ännu. Detta blir i så fall årets sista pokerspelande innan ett nytt, förhoppningsvis vinstgivande 2014 tar vid.

Jag vill passa på att tacka alla som följt bloggen under året, och jag måste tyvärr samtidigt meddela att bloggen läggs ned nästa år, vilket gör att detta (som det ser ut nu) blir mitt sista inlägg. Jag vill även önska alla en god fortsättning, och ett riktigt gott nytt 2014!

Sköt om er!

/Hellman